Monday, February 11, 2013

Stroller Anakku untuk anakku Ailaa Myiesha :)

Entry kali ni utk kenang-kenangan bersama stroller pertama kami sebagai ibubapa...
 
Anakku Stroller Pinky Blacky ini dibeli around December 2009 di Butik Anakku Tawau pada harga RM245
 
Kisahnya, mula2 nak cari baby carrier je dulu sbb nk beli stroller bila balik semenanjung...tapi baru nak testing masukkan Myiesha dlm carrier tu, cik Myiesha dah melalak satu kedai hohohooo...maka mama & nek ros cuba la baringkan dia dlm stroller...bukan main senyum lagi....
 
Jadi, rezeki pertama kami ialah stroller ini utk membawa cik Myiesha pusing2 jalan2 during weekends :)
 
On december 2012, stroller ini telah dijual untuk tidak menyemakkan rumah... Kerana cik Myiesha dan cik Ayyub pun dah ada satu stroller lg Sweet Cherry SCR5, yg dibeli pada suku akhir 2010 kalau xsalah...beli pun sbb Myiesha menunjukkan tanda2 dia akan nak stay dlm stroller tu...last2 dia xmo juga...huhuhuuu...nasib baik cik Ayyub telah memanfaatkan sepenuhnya SCR5 tersebut...
 


 

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI