Monday, February 11, 2013

Catch up post lagi,,,


06/02/13

Minggu kedua persekolahan Myiesha.. minggu pertama mmg mama kene tunggu.. first day xyah tunggu anak mama xcited sgt nak gi skool.. 2nd day xyah tunggu tapi lagi sejam nak balik cikgu call suh dtg myiesha nanges2 xberenti2... 3rd day ponteng.. kasi rest la mana tau esk dia nak gi skool.. 4th day,mama kene tunggu.. dalam 2jam pastu sama2 balik..begitu juga 5th day.. hahahaaa... 2nd week begitu juga untuk 1st & 2nd day.. 3rd day berjaya pujuk dia stay sana bila ayah yg hantar dia gi skool.. time balik mama dtg amik tgk anak mama happy dah.. alhamdulillah :) semoga hari2 mendatang myiesha seronok nak ke sekolah dan belajar bersungguh2 amin :)

update tentang mama pulak..

ahad lepas gi amik mesin NV50 kat miri...happy x terkata hanya Allah yg mengetahui hehee.. isnin,curi2 masa baca manual book mesin for guideline nak operate mesin kan... selasa, cuba2 test drive mesin malangnya jahitan xmenjadi.. rabu,bawak mesin gi umah puan guru ku, kak aini ayu nak berguru dgn beliau.. nasib baik puan guru jiran jadi dapatla berguru dgn mudah.. terima kasih puan guru ku :)  belah petang dgn excited test test jahit palazzo pakai kain batik je sbb first timer ni jahit guna mesin heheheee alhamdulillah menjadi walau jahitan senget benget heheheee... stok getah & benang limited sbb lom gi beli lg jd hari2 mendatang agaknya dpt abeskan sessi potong memotong dulu sebelum test drive jahit apa2 yg terlintas.. semoga dipermudahkan amin... :)
 


 
 

update tentang Ayyub Maqil...

Ayyub dah masuk 8m :) alhamdulillah.. dah pandai nak melangkah, suke meniarap pastu merangkak tapi ke arah undur belakang hahahaa comel comel... **Jgn muntah pulak sy puji anak sendiri :p anak mama dah pandai demand nak mama selalu ada dgn dia sama2 tgk disney channel 24/7 hhmmm... lama2 mama boleh jadi duta disney sbb dah menonton disney channel sejak 4 years ago everyday hohohooo...

update suami ku... terima kasih kerana bekerja keras untuk menyara kami dengan baik.. semoga Allah murahkan rezeki keluarga kita.. budi baikmu hanya Allah sahaja yg dapat membalasnya.. semoga Allah merahmati keluarga kita :) tentang yg lain xleh update sini...rahsia hehehee... perihal kehidupan berkaitan suami xmo share dlm blog.. too personal for me.. heheee... apapun, terima kasih Sayang kerana menjadi suami yg almost perfect for me ;)

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI