Monday, February 11, 2013

Catch up post


Meaningful November 2012

Dalam bulan ni,macam2 yang berlaku bagi keluarga kami...banyak kenangan manis November ini.. :)

Awal bulan pada 4/11/12, kami dapat kereta baru heheee...happy sgt!! rasanya sgt berbaloi beli kereta ni sepadan dengan harga nya... yang best nya, no plat tetap MAY7669 :) anyone yang considering nak tukar kereta, recomended sgt amik kereta ni! Ford Focus S+ buat kami suami isteri rasa sgt jakun dgn teknologi zaman skarang ni... alhamdulillah dgn rezeki yg diberi Allah yang Maha Esa dpt kami merasai pengalaman memiliki kereta yang best ni!

:D tapi,wira aeroback special edition 2006 yang dah di letgo itu tetap kemas dlm ingatan..byk jasa kereta tu..drpd hubby single,married,married with 1 child sampai la married with 2 children!kereta itula yg bawa kami ke mana mana..drpd kluang,ke sabah kemudian ke bahau..akhirnya wira SE kami berada di bumi sarawak..hehee..bermula dgn warna hitam bertukar putih kemudian merah :)

selain hal kereta, diri ini happy sgt sbb finally dpt breadmaker! yahooooo!!!! aiming for Empress breadmaker Cosway je tp hubby dgn happynya belikan Kenwood BM250 hiphiphooreyyyy!!!! tqsm hubby <3 :="" akan="" breadmaker="" dgn="" digunakan="" font="" itu="" me="" mungkin="" pastikan="" sebaik="">

tak lupa untuk anak2 kesayangan :) anak2 dpt pool at home & set kerusi meja kanak2...alhamdulillah dah lama mencari akhirnya bertemu juga dgn perabot yg disukai & sesuai utk anak2 :) pool pulak utk anak2 main air kt luar ptg2 jd xla diaorg bosan duk indoor aje kan...

selain tu,hubby dpt pam air utk basuh keta kesayangan hehehee nak basuh ala ala kat carwash gitu.. beli balik dan terus basuh kereta..Yeah Bbee semangat camtu lah yg kita mahukan ekekekee

mama dpt vacuum baru!! semangat sikit nak vacuum carpet bulu2 tu kan :p

serba sedikit tentang November 2012 kami..coretan ini hanyalah bertujuan untuk kenangan kami anak beranak di masa depan..

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI