Friday, February 12, 2016

Mahzan (Muhaimin) bin Marlissa



Assalamualaikum

Sudah agak lama tak update langsung blog ni
Sibuk dengan urusan kehidupan harian dan rutin sbg seorang isteri dan ibu

Masa gembira, mmg tiada inspirasi langsung untuk menulis
Malah, diri ini mmg sibuk mengulit kebahagiaan dan rasa nya tak perlu sharing sgt tentang kegembiraan sebab kawan dan teman masa gembira amat mudah dicari 

tambah tambah masa bahagia ni elok simpan sendiri bimbang nanti dilihat sbg riak pulak kan

Sekarang ni dalam fasa berduka
Jadi fikiran melayang mcm mcm bende rasa nak luahkan tapi tak terucap

Entry ini khas untuk mengenang baby boy saya yg telah selamat bersemadi di Kesang Jaya, Jasin, Melaka.

dilahirkan secara totally normal pada kehamilan hanya 30 minggu
Mahzan (Muhaimin) lahir dgn sangat mudah
sakit bersalin seakan akan tidak terasa langsung

disahkan pregnant pada pertengahan bulan julai 2015
melalui pengalaman mengandung seperti biasa...mual mual loya semua ada
sambil menjaga tiga permata hati sedia ada

Mahzan (Muhaimin) memberi signal pada 08 Februari 2016 ptg... a very mild contraction every 5 to 10 minutes
kami mengambil keputusan untuk ke hospital utk check up utk memastikan keadaan kandungan
namun nasib baik tidak bersama kami kali ini

doc sah kan Mahzan (Muhaimin) tiada lagi bersama kami


"Mama akan sentiasa mengingati tarikh ini anakku...sangat berdukacita rasanya hati mama xsempat merasa memeluk kamu...mama harap mama dpt bersama kamu disana nanti wahai anakku"

Semoga kamu gembira disana bersama Yang Maha Esa

Mahzan (Muhaimin) bin Marlissa
08 Februari 2016
10.30-11.30 malam
300 gram

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)